2°C | Amsterdam

Inwoners Van Ewijcksluis hebben pech, uitbreidingsplannen ZAP niet tegen te houden zegt wethouder

VAN EWIJCKSLUIS – De definitieve beslissing moet nog vallen maar wethouder Theo Groot heeft al door laten schermeren dat de vergunning voor uitbreiding van ZAP niet geweigerd kan worden.
Enige hoop moet worden gevestigd op coalitiepartij LADA die nu ook tegen de uitbreidingsplannen van ZAP lijkt te zijn en daarmee een forse draai heeft gemaakt en tegen de wens van de overige coalitiepartners in zal meestemmen met de tegenstanders van de uitbreidingsplannen van ZAP.
Morgen (maandag 12 december) komt het probleem ter srpake in de Provinciale Staten, de SP wil opheldering over de ontstane problemen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.