Inwoners Wieringerwaard willen meer prullenbakken om zakjes met hondenpoep in te doen

WIERINGERWAARD – Een kreet vanuit de bevolking van Wieringerwaard richting Hollands Kroon of er aub meer prullenbakken kunnen worden geplaatst langs de routes waar de meeste mensen hun honden uitlaten.

Nu gebeurt het nog te vaak dat hondeneigenaren de drollen van hun hond niet oprapen omdat ze er dan te lang mee moeten rondlopen voor ze in de buurt van een geschikte prullenbak zijn. En als mensen er richting deze hondenbezitters iets van zeggen is het meest gemaakte gebaar dat ze de schouders ophalen en verder lopen.

Vooral op paden en grasvelden in Wieringerwaard is het regelmatig slalom lopen om de hondendrollen heen zegt een inwoner van Wieringerwaard tegen onze verslaggever.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs