Jeugdtheater Schagen : Don Quichot en Koning Arthur

SCHAGEN – Groep 3 van Jeugdtheaterschool Schagen speelt vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 14.15 uur in het Scagon Theater in cultuurhuis Markt18 aan de Torenstraat een dolend ridderverhaal met Don Quichot en Koning Arthur.
Als deze twee elkaar ontmoeten, wat eigenlijk al niet kan, krijgen ze knallende ruzie over wie er nou gek is. Maar wat is gek, wat is buitenissig? Is er eigenlijk wel iets gek en buitenissig? Je verbeelding slaat ongetwijfeld op hol als je deze historische figuren ziet ploeteren met dit soort simpele vragen. Het verhaal is afkomstig uit de bundel Wentelteefjestoneel van Marieke Nijmanting.
Uit dezelfde bundel zijn eerder met veel plezier De helse tocht van Faust en Odysseus (2013) en Smoothie Shakespeare (2015) gespeeld. Groep 3 van de Jeugdtheaterschool bestaat uit leerlingen van 9 tot 12 jaar. De opvoeringen beginnen beide middagen om 14.15 uur.
Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.scagontheater.nl of een uur voorafgaande aan de voorstelling in het theater zelf.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs