2°C | Amsterdam

Jeugdtheater Schagen : Don Quichot en Koning Arthur

SCHAGEN – Groep 3 van Jeugdtheaterschool Schagen speelt vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 14.15 uur in het Scagon Theater in cultuurhuis Markt18 aan de Torenstraat een dolend ridderverhaal met Don Quichot en Koning Arthur.
Als deze twee elkaar ontmoeten, wat eigenlijk al niet kan, krijgen ze knallende ruzie over wie er nou gek is. Maar wat is gek, wat is buitenissig? Is er eigenlijk wel iets gek en buitenissig? Je verbeelding slaat ongetwijfeld op hol als je deze historische figuren ziet ploeteren met dit soort simpele vragen. Het verhaal is afkomstig uit de bundel Wentelteefjestoneel van Marieke Nijmanting.
Uit dezelfde bundel zijn eerder met veel plezier De helse tocht van Faust en Odysseus (2013) en Smoothie Shakespeare (2015) gespeeld. Groep 3 van de Jeugdtheaterschool bestaat uit leerlingen van 9 tot 12 jaar. De opvoeringen beginnen beide middagen om 14.15 uur.
Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.scagontheater.nl of een uur voorafgaande aan de voorstelling in het theater zelf.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.