Jeugdtriatlon Wieringermeer

WIERINGERWERF – Na de goedbezochte trainingen van afgelopen weken, was het afgelopen zondag 10 oktober zover: de allereerste editie van de Jeugdtriatlon Wieringermeer. Ongeveer 35 enthousiaste deelnemers deden mee, verdeeld in 3 leeftijdsgroepen.

Het eerste onderdeel bleek nog niet zo makkelijk als gedacht, 250 meter zwemmen en dan ook nog zo snel mogelijk. Vervolgens snel omkleden en hup naar je eigen fiets toe, waar de fietsbegeleiders al klaar stonden om met de groep en ronde van 10 kilometer om Wieringerwerf te fietsen. Om tot slot met de nodige vermoeidheid in de benen dan ook nog zo hard mogelijk 2 km rennen richting atletiekveld en weer terug.

Wat een prestatie dat alle deelnemers de finish hebben gehaald! Onder luid applaus van ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden werden dan ook trots de prestatiekaarten in ontvangst genomen.

Uiteraard met dank aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de Lidl die onder het motto ‘Lidl helpt lokaal’ diverse stuks fruit ter beschikking heeft gesteld. Deze geslaagde dag was een mooi voorbeeld van hoe meerdere verenigingen en organisaties (AVW, TV de Venne, Zwembad de Terp, Team Sportservice en Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer) samen sterk kunnen zijn, door gebruik te maken van elkaars expertise.

Op www.jeugdtriatlonwieringermeer.nl staat een filmpje met een mooi overzicht van de dag.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs