2°C | Amsterdam

Jeugdtriatlon Wieringermeer

WIERINGERWERF – Na de goedbezochte trainingen van afgelopen weken, was het afgelopen zondag 10 oktober zover: de allereerste editie van de Jeugdtriatlon Wieringermeer. Ongeveer 35 enthousiaste deelnemers deden mee, verdeeld in 3 leeftijdsgroepen.

Het eerste onderdeel bleek nog niet zo makkelijk als gedacht, 250 meter zwemmen en dan ook nog zo snel mogelijk. Vervolgens snel omkleden en hup naar je eigen fiets toe, waar de fietsbegeleiders al klaar stonden om met de groep en ronde van 10 kilometer om Wieringerwerf te fietsen. Om tot slot met de nodige vermoeidheid in de benen dan ook nog zo hard mogelijk 2 km rennen richting atletiekveld en weer terug.

Wat een prestatie dat alle deelnemers de finish hebben gehaald! Onder luid applaus van ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden werden dan ook trots de prestatiekaarten in ontvangst genomen.

Uiteraard met dank aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de Lidl die onder het motto ‘Lidl helpt lokaal’ diverse stuks fruit ter beschikking heeft gesteld. Deze geslaagde dag was een mooi voorbeeld van hoe meerdere verenigingen en organisaties (AVW, TV de Venne, Zwembad de Terp, Team Sportservice en Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer) samen sterk kunnen zijn, door gebruik te maken van elkaars expertise.

Op www.jeugdtriatlonwieringermeer.nl staat een filmpje met een mooi overzicht van de dag.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.