Jo Vermaire Lentetuinboeket voor scheidend Kerkveiling Comité R.K. Sint Janskerk

Breezand – Zaterdagochtend stonden Frank van den Hoek (voorzitter Lentetuin) en Jo Vermaire (van Vermaire Breezand) voor accountantskantoor Koopman & Co in Breezand. Met een smoes waren Jan Kapiteijn, Ricus Winnubst en Harry Ruigrok naar het pand gelokt om nietsvermoedend het Jo Vermaire Lentetuinboeket in ontvangst te nemen. Deze drie mannen zijn jarenlang de voortrekkers geweest van het comité dat de jaarlijkse kerkveiling organiseerde.
De kerkveiling werd gehouden om gelden te werven voor het onderhoud van het kerkgebouw en voor andere uitgaven in de parochiegemeenschap. Het comité heeft zich sterk gemaakt om een nieuwe, toekomstbestendige opzet tot stand te brengen. Dit heeft geresulteerd in een nieuw initiatief, de Stichting: ‘Breezand Samen Sterk’. Deze organisatie gaat verschillende fondswervingsactiviteiten organiseren. Eén van deze evenementen zal bestaan uit een nieuwe veiling die onder de naam ‘Heel Breezand Geeft’ in samenwerking met Sportfederatie ZAP wordt georganiseerd.
De opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan de Sportfederatie en aan de Sint Janskerk. Met veel vertrouwen dragen de in de bloemen gezette heren het stokje over aan de voortrekkers van het nieuwe initiatief. Meer informatie hierover is te vinden op: www.sintjanbreezand.nl
De heren Harry Ruigrok, Jan Kapiteijn en Ricus Winnubst hebben zich ruim 30 jaar met veel succes ingezet voor deze jaarlijkse kerkveiling. Dit heeft er mede toe heeft geleid dat de kerk in Breezand als ontmoetingsplek een mooie en prominente plek inneemt. Dat deze drie vrijwilligers het Jo Vermaire Lentetuinboeket dit jaar mochten ontvangen, was dan ook geheel op zijn plaats.
De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs