2°C | Amsterdam

Jo Vermaire Lentetuinboeket voor scheidend Kerkveiling Comité R.K. Sint Janskerk

Breezand – Zaterdagochtend stonden Frank van den Hoek (voorzitter Lentetuin) en Jo Vermaire (van Vermaire Breezand) voor accountantskantoor Koopman & Co in Breezand. Met een smoes waren Jan Kapiteijn, Ricus Winnubst en Harry Ruigrok naar het pand gelokt om nietsvermoedend het Jo Vermaire Lentetuinboeket in ontvangst te nemen. Deze drie mannen zijn jarenlang de voortrekkers geweest van het comité dat de jaarlijkse kerkveiling organiseerde.
De kerkveiling werd gehouden om gelden te werven voor het onderhoud van het kerkgebouw en voor andere uitgaven in de parochiegemeenschap. Het comité heeft zich sterk gemaakt om een nieuwe, toekomstbestendige opzet tot stand te brengen. Dit heeft geresulteerd in een nieuw initiatief, de Stichting: ‘Breezand Samen Sterk’. Deze organisatie gaat verschillende fondswervingsactiviteiten organiseren. Eén van deze evenementen zal bestaan uit een nieuwe veiling die onder de naam ‘Heel Breezand Geeft’ in samenwerking met Sportfederatie ZAP wordt georganiseerd.
De opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan de Sportfederatie en aan de Sint Janskerk. Met veel vertrouwen dragen de in de bloemen gezette heren het stokje over aan de voortrekkers van het nieuwe initiatief. Meer informatie hierover is te vinden op: www.sintjanbreezand.nl
De heren Harry Ruigrok, Jan Kapiteijn en Ricus Winnubst hebben zich ruim 30 jaar met veel succes ingezet voor deze jaarlijkse kerkveiling. Dit heeft er mede toe heeft geleid dat de kerk in Breezand als ontmoetingsplek een mooie en prominente plek inneemt. Dat deze drie vrijwilligers het Jo Vermaire Lentetuinboeket dit jaar mochten ontvangen, was dan ook geheel op zijn plaats.
De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.