2°C | Amsterdam

Jongeren Hollands Kroon in de ban van Pokemon Go

HOLLANDS KROON – Waar ’s avonds normaal de straten van de kernen in Hollands Kroon waren uitgestorven lopen sinds Pokemon GO is uitgebracht groepjes jongeren en zelfs ‘oudere’ jongeren met de mobiel in de hand op zoek naar Pokemon figuurtjes.
Wat kapitale campagnes van de regering om de jeugd vanachter de computer te trekken en weer naar buiten te laten gaan niet in slaagden lukt Pokemon GO in een paar dagen tijd. Tientallen jongeren lopen ineens tot vele kilometers per dag op zoek naar die ene Pokemon of om het Pokemon Trainingcentrum te bezoeken. Zo is het parkeerterrein voor de DEEN en Lidl in Wieringerwerf een broeinest van Pokemons maar ook in Anna Paulowna breek je bijna je nek over deze virtuele diertjes.
Het virtuele spelletje is nu al vaker gedownload dan apps als facebook en twitter, insiders in de gamingwereld denken dat binnen een maand Pokemon Go het meest gespeelde online game ter wereld is.  In Nederland doen bijna 2 miljoen jongeren al aan Pokemon Go

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.