Jongeren Hollands Kroon in de ban van Pokemon Go

HOLLANDS KROON – Waar ’s avonds normaal de straten van de kernen in Hollands Kroon waren uitgestorven lopen sinds Pokemon GO is uitgebracht groepjes jongeren en zelfs ‘oudere’ jongeren met de mobiel in de hand op zoek naar Pokemon figuurtjes.
Wat kapitale campagnes van de regering om de jeugd vanachter de computer te trekken en weer naar buiten te laten gaan niet in slaagden lukt Pokemon GO in een paar dagen tijd. Tientallen jongeren lopen ineens tot vele kilometers per dag op zoek naar die ene Pokemon of om het Pokemon Trainingcentrum te bezoeken. Zo is het parkeerterrein voor de DEEN en Lidl in Wieringerwerf een broeinest van Pokemons maar ook in Anna Paulowna breek je bijna je nek over deze virtuele diertjes.
Het virtuele spelletje is nu al vaker gedownload dan apps als facebook en twitter, insiders in de gamingwereld denken dat binnen een maand Pokemon Go het meest gespeelde online game ter wereld is.  In Nederland doen bijna 2 miljoen jongeren al aan Pokemon Go

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs