J&S Supply verkocht levensgevaarlijke rookmelders, inleveren dus

HOLLANDS KROON – Er bestaat een mogelijkheid dat er een ‘levensgevaarlijke’ koolstofmonoxidemelder bij u in huis hangt. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. De melders zijn van het merk J&S Supply. De melders geven geen waarschuwingsignaal af wanneer er een te hoge concentratie van de sluipmoordenaar koolstofmonoxide in de lucht hangt.

De fout zit in modellen met artikelnummer 8718781066857 die tussen zestien december 2014 en zeven mei 2016 zijn gekocht op de webshops koolmonoxidemelder.com en tech66.nl. De koolstofmonoxidemelders hebben als typenaam ‘Safe’, maar ze zijn dus totaal niet veilig. 
Jaarlijks sterven er gemiddeld elf mensen door koolmonoxidevergiftiging. Het geurloze gas ontneemt je van alle zuurstof en laat je dan in stilte overlijden.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs