2°C | Amsterdam

J&S Supply verkocht levensgevaarlijke rookmelders, inleveren dus

HOLLANDS KROON – Er bestaat een mogelijkheid dat er een ‘levensgevaarlijke’ koolstofmonoxidemelder bij u in huis hangt. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. De melders zijn van het merk J&S Supply. De melders geven geen waarschuwingsignaal af wanneer er een te hoge concentratie van de sluipmoordenaar koolstofmonoxide in de lucht hangt.

De fout zit in modellen met artikelnummer 8718781066857 die tussen zestien december 2014 en zeven mei 2016 zijn gekocht op de webshops koolmonoxidemelder.com en tech66.nl. De koolstofmonoxidemelders hebben als typenaam ‘Safe’, maar ze zijn dus totaal niet veilig. 
Jaarlijks sterven er gemiddeld elf mensen door koolmonoxidevergiftiging. Het geurloze gas ontneemt je van alle zuurstof en laat je dan in stilte overlijden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.