Kakebientoernooi tennistoernooi Oudesluis

Oudesluis – In Oudesluis wordt van 11 tot en met 19 juni weer het open tennistoernooi Kakebien georganiseerd door Tennisvereniging Oudesluis. Er wordt gespeeld in de categorieën HD5 17, DD5 17, GD5 17, HD6 17, DD6 17, GD6 17, HD7 17, DD7 17, GD7 17, HD7 35, DD7 35, GD7 35. Inschrijven kan tot 1 juni via www.kakebien.nl
Het Kakebien is een klein toernooi, waarbij de organisatie er alles aan gelegen is om de deelnemers een gezellige tennisweek te bezorgen, door middel van lekkere hapjes en een visavond op de vrijdag. De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras.
De toernooileiding is in handen van Bjorn Dekker (tel 06-37300242). Hij heeft deze taak overgenomen van Jolanda Beekhuizen, die de voorgaande jaren het toernooi leidde.
Dit jaar kunnen de spelers en supporters de wedstrijden bekijken vanaf een splinternieuw terras, gerealiseerd door vrijwilligers. Het 400 jaar bestaan van het dorp Oudesluis geeft het toernooi nog een extra feestelijk tintje.
De organisatie hoopt weer vele oude, maar ook nieuwe bekenden te kunnen inschrijven en begroeten!

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs