2°C | Amsterdam

Kakebientoernooi tennistoernooi Oudesluis

Oudesluis – In Oudesluis wordt van 11 tot en met 19 juni weer het open tennistoernooi Kakebien georganiseerd door Tennisvereniging Oudesluis. Er wordt gespeeld in de categorieën HD5 17, DD5 17, GD5 17, HD6 17, DD6 17, GD6 17, HD7 17, DD7 17, GD7 17, HD7 35, DD7 35, GD7 35. Inschrijven kan tot 1 juni via www.kakebien.nl
Het Kakebien is een klein toernooi, waarbij de organisatie er alles aan gelegen is om de deelnemers een gezellige tennisweek te bezorgen, door middel van lekkere hapjes en een visavond op de vrijdag. De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras.
De toernooileiding is in handen van Bjorn Dekker (tel 06-37300242). Hij heeft deze taak overgenomen van Jolanda Beekhuizen, die de voorgaande jaren het toernooi leidde.
Dit jaar kunnen de spelers en supporters de wedstrijden bekijken vanaf een splinternieuw terras, gerealiseerd door vrijwilligers. Het 400 jaar bestaan van het dorp Oudesluis geeft het toernooi nog een extra feestelijk tintje.
De organisatie hoopt weer vele oude, maar ook nieuwe bekenden te kunnen inschrijven en begroeten!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.