2°C | Amsterdam

Kansrijk nieuws uit Breezand

Breezand – Om het goede doel van stichting Kansrijk uit Breezand te steunen staat zaterdagavond 13 februari een gezellige klaverjasavond gepland. Iedereen die van kaarten én een gezellige avond houdt is van harte welkom in de Carrousel in Breezand. De zaal is om 19.30 uur open, het kaarten begint om 20.00 uur. De entree is € 7,- die, net als de opbrengst van de versnaperingen, ten goede komen aan Afrikaanse schoolkinderen.
In de daarop volgende week houdt stichting Kansrijk meteen de volgende actie. Heel wat anders: lelieschubben. In de schuur van de firma Jos Smakman aan de Wijdenes Spaansweg 62 kan iedereen weer terecht om zoveel mogelijk bollen onder handen te nemen. Jos heeft de stichting in de gelegenheid gesteld om van 17 tot en met 26 februari te schubben.
Het is lekker warm in de schuur, de koffie is vers en de koek vaak zelf gebakken. Iedere bol is er één en draagt zijn steentje bij aan onderwijs in Afrika. Het schubben is van 8.00 tot 17.00 uur. De schubbers kunnen aanschuiven zo laat en voor zo lang als zij willen. Voor degene die niet kan komen kaarten of schubben, maar toch stichting Kansrijk wilt steunen kan een donatie overmaken op rekeningnummer: NL 63 RABO 0303171839 t.n.v. stichting Kansrijk Breezand.
Kijk voor meer informatie over de stichting en de projecten op www.stichtingkansrijk.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.