Kansrijk nieuws uit Breezand

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Breezand – Om het goede doel van stichting Kansrijk uit Breezand te steunen staat zaterdagavond 13 februari een gezellige klaverjasavond gepland. Iedereen die van kaarten én een gezellige avond houdt is van harte welkom in de Carrousel in Breezand. De zaal is om 19.30 uur open, het kaarten begint om 20.00 uur. De entree is € 7,- die, net als de opbrengst van de versnaperingen, ten goede komen aan Afrikaanse schoolkinderen.
In de daarop volgende week houdt stichting Kansrijk meteen de volgende actie. Heel wat anders: lelieschubben. In de schuur van de firma Jos Smakman aan de Wijdenes Spaansweg 62 kan iedereen weer terecht om zoveel mogelijk bollen onder handen te nemen. Jos heeft de stichting in de gelegenheid gesteld om van 17 tot en met 26 februari te schubben.
Het is lekker warm in de schuur, de koffie is vers en de koek vaak zelf gebakken. Iedere bol is er één en draagt zijn steentje bij aan onderwijs in Afrika. Het schubben is van 8.00 tot 17.00 uur. De schubbers kunnen aanschuiven zo laat en voor zo lang als zij willen. Voor degene die niet kan komen kaarten of schubben, maar toch stichting Kansrijk wilt steunen kan een donatie overmaken op rekeningnummer: NL 63 RABO 0303171839 t.n.v. stichting Kansrijk Breezand.
Kijk voor meer informatie over de stichting en de projecten op www.stichtingkansrijk.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category