2°C | Amsterdam

Keesschuur Anna Paulowna in het teken van ‘feest laatste oliebol’


ANNA PAULOWNA – In de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna wordt zondag 15 januari om 14.00 uur het traditionele ‘Feest van de laatste oliebol’ gehouden. De maritieme folkband Scheepsfolk geeft deze middag een optreden.
De enthousiaste leden van de bandbegeleiden zichzelf met accordeon, gitaar, mandoline, banjo, ukelele, trekzak, wasbord, candrum, kazoo, cajon en contrabas. Daan, Esmeralda en Riek bakken weer zo’n zeshonderd oliebollen en gastvrouw Elly stookt zo’n veertig liter glühwein, naar oud familierecept.
Alle gasten krijgen een glas glühwein en een overheerlijke oliebol aangeboden. De toegang is gratis. Bezoekers worden verzocht om te parkeren bij de begraafplaats (op loopafstand).

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.