Kensington en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest op Zandstock Festival 2016

’t Zand – Als headliner de organisatie niet de minste weten te strikken. Voor de twintigste editie van Zandstock Festival zullen de mannen van KENSINGTON opnieuw afreizen naar ’t Zand.
De band, bekend van hits als War en Riddles, wonnen eind maart maar liefst drie 3FM Awards. In november afgelopen jaar wist de band twee maal de Ziggo Dome strak uit te verkopen. En ook dit jaar geven de heren drie, inmiddels uitverkochte, shows in diezelfde poptempel. Dus, wil je de kans dit jaar niet missen om de mannen te zien? Kom naar Zandstock Festival!
Naast de Nederlandse zwaargewichten, heeft de organisatie ook uit het buitenland weer wat namen weten binnen te halen. Zo kun je op Zandstock Festival ook de jongens van RAGLANS bewonderen. Deze band heeft een energiek geluid en het tempo ligt hoog in hun liedjes. Ook hoor je subtiel de Ierse roots van de band terug. Vrolijk bandje met energieke gitaarmuziek, hier kun je niet omheen!
Ook SON MIEUX hebben we met trots mogen toevoegen aan het affiche. Deze vierkoppige band staat met slechts een gitaar en basgitaar op het podium. Drums en toetsen komen uit samplepads. Dit geeft een interessante mix van relaxte gitaarmuziek, af en toe afgewisseld met een uptempo beat. In oktober afgelopen jaar werd de band gekroond tot 3FM Serious Talent.
Ten slotte maakte de organisatie bekend dat ook THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST op de poster mogen worden gezet. Een plaatselijke ster, want opgegroeid in Schagen en zonder twijfel een van de vrolijkste en meeste energieke bands die op ons podium staan. Met aanstekelijke liedjes als Kom ’s Effe Hier en Ammehoela wist Thijs zich al in de kijker te spelen bij Giel en De Wereld Draait Door. En dan gaat hij ook nog eens naar het Songfestival als toetsenist voor Douwe Bob.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs