2°C | Amsterdam

Kermis in Hollands Kroon wordt groter, maar er komen niet meer attracties.

HOLLANDS KROON – De kermissen in Hollands Kroon gaan een groter oppervlakte beslaan maar dit komt niet omdat er meer attracties bijkomen maar omdat de onderlinge ruimte tussen de kermisattracties op last van de Veiligheidsregio groter moet worden.
De Veiligheidsregio is van mening dat de veiligheid in het geding is en dat er bij calamiteiten zoals brand de hulpinstanties niet snel genoeg ter plaatse kunnen komen en de voertuigen vaak met grote moeite op de plek van bestemming kunnen komen.
Lees ook: Fractie Wittink: “Nieuwe regels kermis verpest de sfeer”
De afstand tussen de attracties gaat naar 3 meter en als het gaat om attracties waar gebakken of gefrituurd wordt gaat de afstand zelfs naar 5 meter.  De burgemeester van Hollands Kroon Nawijn zegt in een reactie dat de veiligheid van de kermisgangers zeer belangrijk is dat hij als verantwoordelijk persoon de openbare orde en veiligheid moet handhaven.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.