Kermisbedrijf Hippolytushoef zwaar gedupeerd door diefstal muntjes

HIPPOLYTUSHOEF – Tijdens de kermis in Obdam zijn ongeveer duizend botsautomuntjes gestolen. Onbekenden hebben acht botsauto’s van Firma Jonker-Blokker uit Hippolytushoef open gebroken. Eigenaar Karin Jonker-Blokker is behoorlijk geschrokken.

“We zagen eerst alle muntjes die weg waren en alle kapotte botsauto’s, maar daarna bleek dat de stoelen ook vernield waren. Je wordt daar echt een beetje depressief van”, vertelt Karin. Ze wil graag een excuses van de dief. “Als je dan zo stoer bent om de botsauto’s leeg te halen, dan moet je ook een kerel zijn en aan mij je excuses aanbieden”, zegt Karin tegen de verslaggeefster van NH.
Een aantal jongemannen op de kermis zeggen te weten wie de dief is. Volgens hen zou een jongen de munten hebben gestolen om door te verkopen. Karin wil daar verder niks over kwijt. “Wij hebben ook wel het een en het ander gehoord. Ik wil niet op speculaties ingaan.”

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs