2°C | Amsterdam

Kermisbedrijf Hippolytushoef zwaar gedupeerd door diefstal muntjes

HIPPOLYTUSHOEF – Tijdens de kermis in Obdam zijn ongeveer duizend botsautomuntjes gestolen. Onbekenden hebben acht botsauto’s van Firma Jonker-Blokker uit Hippolytushoef open gebroken. Eigenaar Karin Jonker-Blokker is behoorlijk geschrokken.

“We zagen eerst alle muntjes die weg waren en alle kapotte botsauto’s, maar daarna bleek dat de stoelen ook vernield waren. Je wordt daar echt een beetje depressief van”, vertelt Karin. Ze wil graag een excuses van de dief. “Als je dan zo stoer bent om de botsauto’s leeg te halen, dan moet je ook een kerel zijn en aan mij je excuses aanbieden”, zegt Karin tegen de verslaggeefster van NH.
Een aantal jongemannen op de kermis zeggen te weten wie de dief is. Volgens hen zou een jongen de munten hebben gestolen om door te verkopen. Karin wil daar verder niks over kwijt. “Wij hebben ook wel het een en het ander gehoord. Ik wil niet op speculaties ingaan.”

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.