2°C | Amsterdam

Kerstconcert Creona in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Creona, een begrip in de Wieringermeer en wijde omgeving, komt op uitnodiging van de Culturele Raad naar de Cultuurschuur. Op zaterdagavond 17 december zullen zij in een feestelijke theaterzaal een concert verzorgen en daarbij alle registers open trekken om de bezoekers in kerstsfeer te brengen. Er is een gevarieerd programma samengesteld waarbij toepasselijke muziekstukken en kerstmelodieën elkaar afwisselen.
In de loop der jaren is Muziekvereniging Creona uitgegroeid van een drumband en fanfare tot een respectabel orkest met talentvolle muzikanten. Ook zijn er muzikanten die na de opleiding bij Creona de vleugels in de muziekwereld uitgespreid hebben, maar steeds met veel liefde voor de muziek op het vertrouwde “Creona-nest” terugkeren.
Muziekvereniging Creona bestaat onder deze naam vanaf 1969 en komt voort uit het in 1935 opgerichte “Soli Deo Gloria”. Dirigent Wim Hendriks is sinds 1987 verbonden aan Creona en onder zijn bezielende leiding zijn er tal van indrukwekkende optredens geweest.
Speciaal voor deze kerstuitvoering zijn er nieuwe stukken ingestudeerd om daarmee de diversiteit van de muziek te laten horen en vooral ook om de bezoekers mee te verrassen. De aanvang  zaterdagavond 17 december is om 20.00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Entree € 10,00 en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal maar kunnen ook telefonisch gereserveerd worden bij Roelie Schiere, 0227 58 1781, of via [email protected]
Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.