2°C | Amsterdam

Keverdag Noord-Holland 2016

REGIONIEUWS – Zondag 10 juli wordt een leuke dag uit voor het hele gezin! Met ruim 450 luchtgekoelde Volkswagens, een (autogerelateerde) markt, gezellige terrasjes en spetterende muziek op het podium bij de kerk in het centrum van Schagen. Deelname en toegang is gratis, inschrijven is niet nodig!
Voor de allerjongste Kevertalenten ontbreekt de kindertent ook dit jaar weer niet. Met onder andere een springkussen, schmink en natuurlijk onze bekende krijtkever…
Vanwege het grote succes van de afgelopen 8 jaar gaan we de ‘Bus parking only’ (alle luchtgekoelde Volkswagen bussen weer bij elkaar op de parkeerplaats) ook komend jaar weer toepassen.
Show & Shine
Tot slot zijn er ook weer mooie prijzen te winnen in diverse categorieën met de Show & Shine. Wordt jouw luchtgekoelde Volkswagen een Best of Show?
Onderdelenmarkt
Ook op onze onderdelenmarkt staan? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en met welke handelswaar u wilt komen naar onze marktmeester. Een grondplaats kost € 15,00 en een marktkraam € 30,00.
Camping
Voor diegene die eerder willen komen en zaterdag op zondag willen overnachten hebben we ook dit jaar weer de mooie kampeerlocatie, op nog geen 5 minuten van de meeting, geregeld! Onze bezoekers kunnen daar tegen gereduceerd tarief terecht. De overnachting (voor 2 personen, één Kever of bus met caravan of tent, inclusief stroom) kost € 18,00. Meerprijs gebruik douche: € 0,50. Aanmelden? Stuur uiterlijk vrijdag 1 juli 2016 een mailtje naar [email protected]. Vermeld even met hoeveel personen en het aantal voertuigen je komt. Er is plek voor ongeveer 35 voertuigen inclusief tent of caravan, dus wees snel, vol is vol!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.