Kindertelefoon behouden voor Hollands Kroon


HOLLANDS KROON – Begin deze maand luidde de Kindertelefoon de noodklokken over het voortbestaan van de organsiatie. Was er eerst 1 overkoepelende overeenkomst via de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, nu moet de Kindertelefoon met elke gemeente apart om tafel gaan zitten.
Vandaag heeft staatssecretaris van Rijn laten weten dat hoe dan ook de Kindertelefoon behouden blijft voor elke gemeente. Veel gemeenten komen mogelijk in de financiële problemen door deze overgang maar van Rijn heeft beloofd dat het rijk zal bijspringen.
Op welke manier dat dit gaat gebeuren is nog niet geheel duidelijk, daar gaat van Rijn voor in overleg met de gemeenten en het VNG.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs