Klaverjassen tijdens kermis Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Klaverjasvereniging Schoppentroef houdt vrijdag 22 juli om 20.00 uur in De Veerburg aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna een kermisdrive. Inschrijven voor dit klaverjastoernooi kan tot vrijdag 22 juli 12.00 uur. 
Uiteraard zijn er diverse prijzen te winnen en wordt een grote verloting gehouden. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 per persoon. Aanmelden kan bij Theo, tel. 06-17824063 of Anita, tel. 06-20666676

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs