Kleine Sluis pakt punt tegen Hauwert’ 65

ANNA PAULOWNA – Door afwezigheid van 7 spelers moesten hoofdtrainer Remy Zoer en zijn assistenten Herbert de Haan (2e elftal) en Jan Beekhuizen (keepertrainer) weer puzzelen om twee elftallen het veld in te sturen. Moeilijkheidsgraad daarbij was, dat het tweede elftal moest afreizen naar Texel en dus geen spelers kon laten aansluiten bij het eerste. Het gevolg was dat Nick Snel als “niet gespeelde wissel” meeging met het eerste, dat verder ook nog enige jongens met pijntjes herbergde. 
Tegenstander Hauwert ’65 uit het gelijknamige dorp is een oude bekende van Kleine Sluis, want een aantal seizoenen geleden stonden beide teams al eens tegenover elkaar in de nacompetitie om een plaats (behoud voor Kleine Sluis) in de derde klasse. Het is een aardig en hecht voetballend team dat de fysiek niet schuwt. Al tijdens de wedstrijd werd eerst Mark Geerligs en later broer Kees Jan stevig aangepakt, waarbij de scheidsrechter alles maar goed bleef vinden. Aan de kant van Hauwert had dit succes. Het spel van Kleine Sluis kwam niet los, men was onrustig en onnauwkeurig in de passing en te vaak werden in vervolgacties de verkeerde keuzes gemaakt. Er waren in de eerste helft wat mogelijkheden over en weer, maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Hauwert probeerde in het begin vroeg druk te zetten, maar de verdediging ging hier volwassen mee om en speelde zich onder die druk uit.
De strijdlust in de laatste fase van de wedstrijd was weer goed om te zien, belangrijk zal deze week zijn om te kijken naar de kwetsures van diverse spelers. Zeker met het oog op de komende twee thuiswedstrijden, waarbij op 2 oktober de kraker tegen FC Den Helder, zal de fitheid nodig zijn om dit seizoen ook in de competitie eens de driepunten te pakken. Te beginnen komende zondag tegen Hugo Boys.   

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs