2°C | Amsterdam

Kleine Sluis pakt punt tegen Hauwert’ 65

ANNA PAULOWNA – Door afwezigheid van 7 spelers moesten hoofdtrainer Remy Zoer en zijn assistenten Herbert de Haan (2e elftal) en Jan Beekhuizen (keepertrainer) weer puzzelen om twee elftallen het veld in te sturen. Moeilijkheidsgraad daarbij was, dat het tweede elftal moest afreizen naar Texel en dus geen spelers kon laten aansluiten bij het eerste. Het gevolg was dat Nick Snel als “niet gespeelde wissel” meeging met het eerste, dat verder ook nog enige jongens met pijntjes herbergde. 
Tegenstander Hauwert ’65 uit het gelijknamige dorp is een oude bekende van Kleine Sluis, want een aantal seizoenen geleden stonden beide teams al eens tegenover elkaar in de nacompetitie om een plaats (behoud voor Kleine Sluis) in de derde klasse. Het is een aardig en hecht voetballend team dat de fysiek niet schuwt. Al tijdens de wedstrijd werd eerst Mark Geerligs en later broer Kees Jan stevig aangepakt, waarbij de scheidsrechter alles maar goed bleef vinden. Aan de kant van Hauwert had dit succes. Het spel van Kleine Sluis kwam niet los, men was onrustig en onnauwkeurig in de passing en te vaak werden in vervolgacties de verkeerde keuzes gemaakt. Er waren in de eerste helft wat mogelijkheden over en weer, maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Hauwert probeerde in het begin vroeg druk te zetten, maar de verdediging ging hier volwassen mee om en speelde zich onder die druk uit.
De strijdlust in de laatste fase van de wedstrijd was weer goed om te zien, belangrijk zal deze week zijn om te kijken naar de kwetsures van diverse spelers. Zeker met het oog op de komende twee thuiswedstrijden, waarbij op 2 oktober de kraker tegen FC Den Helder, zal de fitheid nodig zijn om dit seizoen ook in de competitie eens de driepunten te pakken. Te beginnen komende zondag tegen Hugo Boys.   

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.