Kleine Sluis Zondag 1 voetbalt nieuwe seizoen tegen o.a. Fc Den Helder en JVC


ANNA PAULOWNA – De KNVB heeft de indeling voor het nieuwe seizoen gereed en de mannen van Kleine Sluis 1 spelen in de 3e klasse West 1.
Hierin treden zij aan tegen o.a. DTS, Egmondia, FC Den Helder, Hollandia T en JVC. In totaal zijn er 13 teams in deze klasse maar mogelijk komt er nog een 14e bij.
Opvallend zijn de hoeveel nieuwe en onbekende tegenstanders voor Kleine Sluis 1, maar de meesten zijn dichtbij huis en hoeft ook de rit naar het verre West-Friesland niet meer te worden gemaakt, deze zijn in poule 3B ingedeeld.
Het bekertoernooi start op 2 en 3 september met de bekerpoulewedstrijden, de 2 weekenden daarna staan ook in het teken van de bekerpoulewedstrijden.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs