Kleurentherapie in de Noordkop

Regionieuws – Met het weer van zondag in het achterhoofd, begon vandaag wat grauw en grijs. Maar wie vandaag door de Noordkop reed, zag een kleurrijk geheel. Veel velden staan alweer volop in bloei en dat is genieten geblazen.
Willem Vink van Bloeiend Zijpe kan er enorm van genieten:”We zijn er ook wel aan toe zo langzamerhand.” Vink kweekt zelf tulpen, narcissen en krokussen. De narcissen staan in lange, gele rijen achter zijn huis. En daar wordt de bollenkweker zelf ook helemaal blij van.
“Ja daar word je toch vrolijk van. Bij de buren staat zelfs al een rijtje tulpen, dat is echt heel leuk.” Het is een soort gratis kleurentherapie die je krijgt als je door de regio gaat. “Ja, en je moet het wel willen zien.”
Evenement
Langs de weg staan al regelmatig toeristen de bloemenvelden te fotograferen. En vanaf vrijdag krijgen ze een beetje hulp van Bloeiend Zijpe. Dan begint het jaarlijks evenement waarbij de liefhebbers uitleg krijgen van de professionals. En dan kun je ook echt tussen de bloemen komen. Nu is dat ten strengste verboden.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs