2°C | Amsterdam

Kleurentherapie in de Noordkop

Regionieuws – Met het weer van zondag in het achterhoofd, begon vandaag wat grauw en grijs. Maar wie vandaag door de Noordkop reed, zag een kleurrijk geheel. Veel velden staan alweer volop in bloei en dat is genieten geblazen.
Willem Vink van Bloeiend Zijpe kan er enorm van genieten:”We zijn er ook wel aan toe zo langzamerhand.” Vink kweekt zelf tulpen, narcissen en krokussen. De narcissen staan in lange, gele rijen achter zijn huis. En daar wordt de bollenkweker zelf ook helemaal blij van.
“Ja daar word je toch vrolijk van. Bij de buren staat zelfs al een rijtje tulpen, dat is echt heel leuk.” Het is een soort gratis kleurentherapie die je krijgt als je door de regio gaat. “Ja, en je moet het wel willen zien.”
Evenement
Langs de weg staan al regelmatig toeristen de bloemenvelden te fotograferen. En vanaf vrijdag krijgen ze een beetje hulp van Bloeiend Zijpe. Dan begint het jaarlijks evenement waarbij de liefhebbers uitleg krijgen van de professionals. En dan kun je ook echt tussen de bloemen komen. Nu is dat ten strengste verboden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.