Kleuterinstuif zwembad Den Krieck Breezand

Breezand – In zwembad Den Krieck aan het Ceresplein in Breezand wordt donderdag 3 maart van 9.30 tot 10.00 uur voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen een kleuterinstuif gehouden. De kinderen hoeven geen zwemdiploma te hebben.
Na het zwemmen is voor de kinderen in de kantine wat lekkers en een verrassing. Inschrijven kan tot en met 2 maart, alleen tijdens de uren vrij-zwemmen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs