Kliederkerk Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – In de Santenkraam aan de Kwartellaan 2 in Wieringerwaard wordt zondag 7 augustus weer kliederkerk gehouden, welke daarna elke eerst zondag van de maand plaatsvindt. Dit keer is het thema: ‘Bruiloftsfeest’.
Julia, enthousiaste gast tijdens de eerste kliederkerk, verzorgt een dance-workshop voor kinderen en het ‘kliederteam’ regelt de overige keuze-activiteiten. De viering wordt verzorgd door Mieke. In deze Summerspecial in de schoolvakantie is er een BBQ (richtbedrag: €3,- per volwassene, €1,50 per kind – opgeven niet verplicht, wel handig) en daardoor kan het iets uitlopen.
Tijd vanaf 16.00 tot 18.00 uur (uitloop tot 19.00 uur). Het is de bedoeling dat kinderen samen komen met minstens een volwassene (ouder, opa/oma, et cetera.). Kliederkerk is voor de mix van gezinnen, singles, stellen, jong en oud, gelovig en zoekend.
Info: Mieke Dijkema, 0224-227 527 en Facebook Kliederkerk Wieringerwaard – kijk en like!

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs