2°C | Amsterdam

Kliederkerk Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – In de Santenkraam aan de Kwartellaan 2 in Wieringerwaard wordt zondag 7 augustus weer kliederkerk gehouden, welke daarna elke eerst zondag van de maand plaatsvindt. Dit keer is het thema: ‘Bruiloftsfeest’.
Julia, enthousiaste gast tijdens de eerste kliederkerk, verzorgt een dance-workshop voor kinderen en het ‘kliederteam’ regelt de overige keuze-activiteiten. De viering wordt verzorgd door Mieke. In deze Summerspecial in de schoolvakantie is er een BBQ (richtbedrag: €3,- per volwassene, €1,50 per kind – opgeven niet verplicht, wel handig) en daardoor kan het iets uitlopen.
Tijd vanaf 16.00 tot 18.00 uur (uitloop tot 19.00 uur). Het is de bedoeling dat kinderen samen komen met minstens een volwassene (ouder, opa/oma, et cetera.). Kliederkerk is voor de mix van gezinnen, singles, stellen, jong en oud, gelovig en zoekend.
Info: Mieke Dijkema, 0224-227 527 en Facebook Kliederkerk Wieringerwaard – kijk en like!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.