2°C | Amsterdam

Koetetuin Middenmeer haalt dankzij crowdfunding gehoopte bedrag binnen.

MIDDENMEER – De drijven de krachten achter de nieuwe speeltuin kunnen de champagneflessen ontkurken. Met nog drie dagen te gaan is het gehoopte bedrag van 6079 euro op enkele tientjes na gehaald. De teller staat nu op 5.980 euro en dus is 98% van het gehoopte bedrag binnen.
Met het bedrag wil de organisatie Koetetuin Middenmeer een nieuwe speeltuin realiseren waar de jeugd van Middenmeer naar hartelust kan spelen. Maar ook om ze zo bij de computer weg te krijgen en weer lekker buiten te laten spelen. Met het geld wordt o.a. een klimpaal een bokspringpaal een balansbalk trio en een veerplateau gekocht.
Lees ook: Middenmeer krijgt hagelnieuwe speeltuin

Vernield

Twee jaar geleden sprongen Jolien Zwartveld en laura Visser de tranen in het ogen toen zij zagen dat de speeltuin aan de Kolhornerweg in het dorp vernield was. “Kunnen we niet een veel mooiere speeltuin maken op een veel betere plek?”, was de gedachte en niet veel later was de Stichting Koeteltuin een feit.
Komend voorjaar moet de speeltuin feestelijk worden geopend.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.