2°C | Amsterdam

Koken met smaak. Kookworkshop in het Westfriesgasthuis op dinsdag 18 oktober

REGIO – In het kader van de Dutch Agri Food Week organiseert het Westfriesgasthuis op woensdag 19 oktober een kookworkshop voor belangstellenden. Tijdens de workshop laten de koks van het Westfriesgasthuis zien hoe je smaakvol kan koken zonder zout toe te voegen.
Van 12 tot en met 25 oktober is het Dutch Agri Food week. In deze week staat voedsel centraal. Boeren, ondernemers, overheid, instellingen en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Het Westfriesgasthuis doet mee aan de Dutch Agri Food Week omdat in het ziekenhuis zoveel mogelijk wordt gewerkt met verse en gezonde producten uit de regio. Zodat de maaltijden, die met zorg worden bereid door onze koks, bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten.
Kok Cees Neefjes geeft al jaren kookworkshops aan patiënten met hartfalen. “Een kenmerk van onze maaltijden is dat ze met zo min mogelijk zout worden bereid. Zout is een smaakmaker, maar kan ook een negatief effect hebben op de gezondheid van onze patiënten. Terwijl er zoveel andere, gezondere manieren zijn om eten lekker te maken. Met goede producten, de juiste bereiding en verschillende kruiden kom je al een heel eind.”
Deze keer geeft Cees dus geen kookworkshop aan patiënten, maar aan een ieder die het leuk vindt om meer te leren over koken met smaak. De workshop is op dinsdag 18 oktober, van 16.00 tot 21.00 uur in het Westfriesgasthuis. Je werkt samen aan een voor-, hoofd- en nagerecht. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is helaas beperkt. Aanmelden kan via [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.