2°C | Amsterdam

Koopstromenonderzoek Hollands Kroon onder 800 deelnemers

HOLLANDS KROON – Begin september ontvangen ruim 800 inwoners in onze gemeente een uitnodiging om deel te nemen aan het zogenoemde ‘koopstromenonderzoek’. De vragen gaan over waar u winkelt. Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar winkels buiten uw eigen woonplaats? Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt? De antwoorden op deze vragen helpen bij de inzet voor aantrekkelijke dorpscentra en een compleet winkelaanbod.
Veranderende detailhandel
De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Het online winkelen groeit en op straat is vaker winkelsluiting en leegstand zichtbaar. Om hier zo goed mogelijk op in te spelen, is periodiek onderzoek naar het koopgedrag belangrijk. De informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt bij het versterken en verbeteren van de winkelvoorzieningen.
Deelname online of telefonisch
Het onderzoek wordt uitgevoerd op verzoek van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Onderzoeksbureau I&O Research is de uitvoerder. Als u bent geselecteerd ontvangt u namens de provincie Noord-Holland een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus. Deelnemen kan door vervolgens online een vragenlijst in te vullen. Ook kan het zijn dat het onderzoeksbureau telefonisch contact opneemt om de vragenlijst af te nemen. Deelname is vrijwillig en de antwoorden op de vragen worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek. Daarnaast worden onderzoeksgegevens direct losgekoppeld van persoonsgegevens zodat niet bekend is wie welke antwoorden heeft gegeven.
Resultaten eind 2016 bekend
De resultaten van het onderzoek zijn eind 2016 bekend via www.kso2016.nl. Daar kunt u ook meer informatie over het onderzoek vinden. Voor vragen kan gemaild worden met [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.