Koor Mistral in de Keesschuur Anna Paulowna

Anna Paulowna – In de Keesschuur treedt zondag 1 mei het koor Mistral uit de Wieringermeer op. Dit vierstemmige koor bestaat in november 25 jaar. Het koor bestaat uit 40 koorleden: 29 zangeressen en 11 zangers.
Dirigente is Ria Appelman en de pianobegeleiding is in de bekwame handen van Thilly Faas. Het repertoire omvat naast klassiek ook populaire muziek. De ‘Mistralwind’ waait uit verschillende streken: Italië, Afrika, Zuid Amerika, Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland.
Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is vrij. Atelier is open vanaf 11.00 uur. Adres Keesschuur: Middenweg 9 b, Anna Paulowna. Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 minuten loopafstand.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs