2°C | Amsterdam

Korfbalvereniging Vido kijkt terug op geslaagde korfballessen basisscholen Wieringerwerf


WIERINGERWERF – Korfbalvereniging Vido heeft onlangs een aantal gymlessen op basisschool Het Baken en de Don Bosco verzorgd. Voor de kerstvakantie kregen de kinderen van groep 3 en 4 van Het Baken gymles van twee enthousiaste korfballers.
In de twee lessen welke zij achtereenvolgend kregen kwamen doelpunten maken, balbehendigheid en samenspel aan bod. Na de kerstvakantie waren groep 5 en 6 van Het Baken en groep 5 van de Don Bosco aan de beurt. Ook hier stonden dezelfde onderdelen als bij groep 3 en 4 centraal. Groep 5 en 6 van Het Baken kregen twee lessen aangeboden en er werd tijdens de tweede gymles een waar korfbaltoernooi gespeeld. Leeuwen tegen de vossen en de luipaarden tegen de tijgers.
Vol fanatisme werd gestreden voor het kampioenschap. Uiteindelijk gingen de Leeuwen er met deze eervolle prijs vandoor. Veel enthousiaste kinderen en een heleboel met samenspel gemaakte doelpunten zorgden voor een leuke gymles.
Wanneer er interesse is om tijdens de trainingen een keertje mee te doen kan contact worden opgenomen met Marian Gouwenberg, tel. 0227-600936 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.