Kortstondig noodweer trok over Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – In onze weerbericht hadden wij er al voor gewaarschuwd, er zou een kans op onweer zijn, en die kans grepen de weergoden ook met beide handen aan. Even na zeven uur vanochtend trok een Shelfcloud over de Wieringermeer richting Medemblik.
Toen de shelfcloud eenmaal boven Medemblik was gearriveerd trok deze over met regen,onweer,hagel en rukwinden.  Maar gelukkig was het van korte duur en kan Medemblik zich nu opmaken voor de jaarlijkse lappenmarkt die daar vandaag wordt gehouden.
_MG_3285 _MG_3291

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs