KPN-abonnees vanaf vandaag mogelijk geen Fox Sports meer

HOLLANDS KROON – Slecht nieuws voor klanten van KPN, Telfort en XS4ALL die zich erop hadden verheugd de eerste speelronde van de Eredivisie thuis vanaf de bank te volgen: de zenders van Fox Sports dreigen vanaf vanavond 18.00 uur op zwart te gaan.
De sportzender verbiedt KPN om na zaterdagavond 18.00 uur nog programma’s door te geven. Dat is de uitkomst van een gesprek dat de twee partijen vanavond voerden. Een woordvoerder van KPN laat weten dat de partijen nog onderhandelen. Fox Sports eist een flinke prijsverhoging, waar KPN bezwaar tegen heeft,meldt onze nieuwspartner NH.
Fox Sports wil dat telecombedrijven een van de Fox Sports-zenders in het basispakket opnemen en op basis van het aantal televisieabonnees een vergoeding betalen. KPN is het daar niet mee eens omdat dit betekent dat voor iedereen – dus ook voor klanten die geen voetbal willen zien – de prijs van het abonnement omhoog gaat. 
KPN verloor vorige week een kort geding tegen Fox over de voorwaarden van een nieuw contract. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs