2°C | Amsterdam

KPN-abonnees vanaf vandaag mogelijk geen Fox Sports meer

HOLLANDS KROON – Slecht nieuws voor klanten van KPN, Telfort en XS4ALL die zich erop hadden verheugd de eerste speelronde van de Eredivisie thuis vanaf de bank te volgen: de zenders van Fox Sports dreigen vanaf vanavond 18.00 uur op zwart te gaan.
De sportzender verbiedt KPN om na zaterdagavond 18.00 uur nog programma’s door te geven. Dat is de uitkomst van een gesprek dat de twee partijen vanavond voerden. Een woordvoerder van KPN laat weten dat de partijen nog onderhandelen. Fox Sports eist een flinke prijsverhoging, waar KPN bezwaar tegen heeft,meldt onze nieuwspartner NH.
Fox Sports wil dat telecombedrijven een van de Fox Sports-zenders in het basispakket opnemen en op basis van het aantal televisieabonnees een vergoeding betalen. KPN is het daar niet mee eens omdat dit betekent dat voor iedereen – dus ook voor klanten die geen voetbal willen zien – de prijs van het abonnement omhoog gaat. 
KPN verloor vorige week een kort geding tegen Fox over de voorwaarden van een nieuw contract. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.