Kroonconcerten start nieuwe seizoen met het Cheng Strijkkwartet

HIPPOLYTUSHOEF – Dit jonge begaafde strijkkwartet werd in 2014 gevormd door vier Taiwanese musici, die allen aan het Conservatorium van Amsterdam studeren.
Sinds oktober 2014 nemen zij deel aan de “Nederlandse Strijkkwartet Academie”. Dit is een unieke organisatie die zich volledig richt op het verzorgen van gespecialiseerde strijkkwartetopleidingen voor jonge, getalenteerde musici. Alle opleidingstrajecten bestaan uit een combinatie van kwartetlessen, internationale masterclassprojecten en aanvullende workshops.
Ook doet het Cheng Strijkkwartet mee aan een soortgelijk Frans project van jonge componisten in samenwerking met het Parijse conservatorium. Het programma van deze middag is nu nog niet bekend, maar gedacht wordt o.a. aan filmmuziek en muziek uit Taiwan.
Details:

  • Wanneer: 25 september 2016
  • Waar:Kerkplein 17 1777 CD Hippolytushoef
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs