2°C | Amsterdam

Kunnen de schaatsen en de slee uit het vet worden gehaald?


HOLLANDS KROON – Als we de weerkaarten moeten geloven zal vanaf aankomende maandag Koning Winter een aanval gaan doen om zich proberen te nestelen en ook Noord-Holland te voorzien van een sneeuwdek op de grond en een ijslaag op de sloten/rivieren.
Overdag komen de tempeaturen rond het vriespunt of net daaronder te liggen en in de nachten zal het meest matig gaan vriezen, tot wel -7 graden. Of dit een aanzet is voor een langere periode van winterse omstandigheden is nog onduidelijk. Het Amerikaanse weerbureau laat na een dag of 8 weer stijgende temperaturen zien terwijl de Europese tegenhanger voor een langere winterse periode met temperaturen van onder het vriespunt gaat.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.