Kunsttuin Kremlin Winkel geopend tijdens de paasdagen

Winkel – Kunsttuin Het Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel is zondag 27 en maandag 28 maart geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ger Leegwater brengt in de kunsttuin zijn fantasie tot leven. Vanaf zijn veertigste begon hij met de bouw van een park van een hectare in zijn achtertuin.
Met antieke bouwmaterialen vormt Leegwater bijzondere bouwwerken, geïnspireerd door de Italiaanse en Russische Barok. Het hoogste bouwwerk is tien meter. Maak kennis met de passie, technieken en drijfveren van Leegwater. Beide dagen wordt om 13.30 uur een rondleiding gegeven. In de tuin is ruimte genoeg om te picknicken en andere mensen te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.
De entree bedraagt € 2,50 en is voor de Stichting Kunsttuin Nederlands Kremlin.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs