Kunsttuin Kremlin Winkel opent weer de poorten

WINKEL – Kunsttuin Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel is zondag 26 juni van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Om 13.30 uur wordt een rondleiding gegeven. In de tuin is voldoende ruimte voor een picknick. De entree bedraagt € 2,50.
Even de kasteelachtige toegangspoort door en je bent in een andere wereld. Ger Leegwater brengt in de tuin zijn fantasie tot leven. Met antieke bouwmaterialen maakt Ger bijzondere bouwwerken en beelden. Het grootste bouwwerk staat achter op het terrein, waarvan het hoogste punt elf meter is. Maak kennis met de passie, technieken en drijfveren van Ger.
Kijk voor meer informatie op www.kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs