KVG Wieringermeer gaat leren glasblazen

Wieringerwerf – De dames van het Katholiek Vrouwengilde Wieringermeer zullen op woensdag 6 april kunnen zien hoe glazen voorwerpen geblazen worden.  Daarvoor is kunstenaar Bas van der Wal uit Leerdam uitgenodigd.
Hij heeft dit aloude ambacht als kleine jongen geleerd van zijn vader en maakt nu de mooiste voorwerpen van speciaal samengestelde grondstoffen. Hoe glas ontstaat en wat er bij komt kijken om het te vormen, zal uitgebreid verteld en gedemonstreerd worden.
Na afloop zullen er ook kunststukken voor de liefhebbers te koop worden aangeboden. De avond die gehouden wordt in de Maaier te Wieringerwerf begint om 19.30 uur.  Leden hebben gratis toegang, maar ook niet- leden en heren zijn van harte welkom; zij mogen voor € 3,00 de interessante avond bijwonen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs