KVG Wieringermeer start met geurbeleving nieuwe seizoen.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

SLOOTDORP – Op donderdag 27 september komt In “De Schakel” naast de Langewegkerk te Slootdorp, Sanne van den Berg – Blok vertellen over geur en geurbeleving.

Etherische geuren worden door de plantenwereld verspreid om insecten aan te lokken en zo hun voortbestaan te garanderen. Geur heeft onbewust veel invloed op de mens en is in staat om gevoel, herinnering en emotie aan elkaar te koppelen. Het werken er mee is bewustzijn verruimend. Sanne van den Berg is een deskundige op het gebied van geur- en geurbeleving en neemt ons mee op reis om een kijkje te nemen in het rijk der geuren en wat deze voor ons kunnen betekenen. Een boeiend en zeker herkenbaar onderwerp.

De aanvang in “De Schakel” is 19.30 uur en ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom voor, naast de prijs van de consumpties, € 3,00.

Voor woensdag 3 oktober staat een excursie op het programma en reizen de KVG leden af naar het museum van Dik Trom en de ernaast gelegen molen in Etersheim.

Vertrek om 13.00 uur.

De entree is € 11,00 inclusief koffie/thee, koek en vervoer. Na afloop om 16.30 uur kunnen de dames op eigen kosten bij Ootje Konkel genieten van een gezellige pannenkoekmaaltijd. Opgave en inlichtingen bij Emmie Wouts; telefoon 0227 602868 tot en met de vergadering op 27 september.

 

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category