2°C | Amsterdam

Kwartet Quatre Bouches in de Hippolytuskerk Hippolytushoef


HIPPOLYTUSHOEF – In de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef vindt zondag 29 januari om 15.30 uur een kaarslichtconcert plaats met medewerking van kwartet Quatre Bouches.
Dit kwartet wordt gevormd door sopraan Bauwien van der Meer, alt Petra Ehrismann, tenor Gerben Houba en bariton Michel Poels. Met het a capella programma FusionKitchen trakteert Quatre Bouches de bezoekers op muzikale lekkernijen uit de hele wereld. Het ensemble was met zijn kamermuziektheater te horen in diverse Nederlandse concertzalen en op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, de Rotterdamse Operadagen en het Festival Kamerklanken in ’s Hertogenbosch.
Ook speelden zij met veel succes in het Concertgebouw in Amsterdam, in de Spiegelzaal van het Amstelhotel en op andere bijzondere podia. In het najaar van 2015 vierde het kwartet zijn tienjarig jubileum met het programma FusionKitchen.
Kaarten voor deze middag zijn in de kerk verkrijgbaar voor € 13,-. Reserveren kan op www.dekroonconcerten.nl of per e-mail: [email protected]. Telefonisch reserveren kan bij Jim Vink, tel. 0227-595204 of Gerda Visser, tel. 0227-592509.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.