2°C | Amsterdam

Kwart(je) Triathlon opent inschrijving Anna Pauwlona

ANNA PAULOWNA – De 34e editie van het Kwart(je) Triathlon van Anna Paulowna wordt zaterdag 20 augustus gehouden. Vanaf 1 februari is de inschrijving open.
Het Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna is een recreatief sportief treffen tussen (individuele) triathlon beoefenaars en de mogelijkheid is ook aanwezig om een trio team te vormen als men niet wil deelnemen als individueel. Deelname aan dit sportief treffen staat open voor iedereen die wel of geen lid is van ’n organisatie en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen.De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.
Inschrijven kan via www.triathlonannapaulowna.nl.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.