Kwart(je) Triathlon opent inschrijving Anna Pauwlona

ANNA PAULOWNA – De 34e editie van het Kwart(je) Triathlon van Anna Paulowna wordt zaterdag 20 augustus gehouden. Vanaf 1 februari is de inschrijving open.
Het Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna is een recreatief sportief treffen tussen (individuele) triathlon beoefenaars en de mogelijkheid is ook aanwezig om een trio team te vormen als men niet wil deelnemen als individueel. Deelname aan dit sportief treffen staat open voor iedereen die wel of geen lid is van ’n organisatie en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen.De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.
Inschrijven kan via www.triathlonannapaulowna.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs