Laagvlieger rijdt 82km/u waar je 50km/u mag rijden

Sint Maartensvlotbrug – Op maandagmorgen hield de politie een snelheidscontrole op de Sint Maartensweg in Sint Maartensvlotbrug. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 km per uur. Tussen 09.30 en 11.40 passeerden 216 voertuigen de controlepost.
In totaal reden 31 bestuurders te snel. Hiermee kwam het overtredingspercentage op 14 %. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km per uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De betrokken bestuurders krijgen hun bekeuring thuisgestuurd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs