2°C | Amsterdam

LADA wil beeldvormende bijeenkomst inwoners Den Oever over haven

Hollands Kroon – De LADA-fractie in de gemeenteraad van Hollands Kroon wil een beeldvormende bijeenkomst waarin de inwoners samen met de gebruikers van de haven van Den Oever zich kunnen uitspreken hoe verder te gaan met de haven van Den Oever.
Marinus Hovius zegt, ” Het document Waddenpoort is ambitieus en daar zijn wij van LADA positief over. Het is goede zaak om te investeren in Den Oever en in het werelderfgoed Waddenzee maar ook de kansen die gaan ontstaan na de verhoging van de dijk is positief. Er zijn al mooie plannen gemaakt.” Dit moet dan gebeuren op het moment dat de vissers ‘Thuus Benne”. Wethouder Meskers heeft toegezegd in te stemmen met de gevraagde beeldvormende vergadering.
“Maar de LADA-fractie maakt zich ook zorgen, zorgen om de oude dorpskern, is dit nog wel aantrekkelijk genoeg om mensen naar Den Oever te trekken. Maar ook zijn er veel zorgen om de VVV en de VIC,” zegt Hovius.
De LADA-fractie wil dat het VIC (Viking Informatie Centrum) behouden blijft voor Hollands Kroon, en zet een grote vraagteken bij de bouw van een uitkijktoren op het laagste punt van Wieringen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.