LADA wil beeldvormende bijeenkomst inwoners Den Oever over haven

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – De LADA-fractie in de gemeenteraad van Hollands Kroon wil een beeldvormende bijeenkomst waarin de inwoners samen met de gebruikers van de haven van Den Oever zich kunnen uitspreken hoe verder te gaan met de haven van Den Oever.
Marinus Hovius zegt, ” Het document Waddenpoort is ambitieus en daar zijn wij van LADA positief over. Het is goede zaak om te investeren in Den Oever en in het werelderfgoed Waddenzee maar ook de kansen die gaan ontstaan na de verhoging van de dijk is positief. Er zijn al mooie plannen gemaakt.” Dit moet dan gebeuren op het moment dat de vissers ‘Thuus Benne”. Wethouder Meskers heeft toegezegd in te stemmen met de gevraagde beeldvormende vergadering.
“Maar de LADA-fractie maakt zich ook zorgen, zorgen om de oude dorpskern, is dit nog wel aantrekkelijk genoeg om mensen naar Den Oever te trekken. Maar ook zijn er veel zorgen om de VVV en de VIC,” zegt Hovius.
De LADA-fractie wil dat het VIC (Viking Informatie Centrum) behouden blijft voor Hollands Kroon, en zet een grote vraagteken bij de bouw van een uitkijktoren op het laagste punt van Wieringen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category