LADA zorgt voor eerder invoeren voorschoolsaanbod voor ieder kind

HOLLANDS KROON – LADA heeft met instemming kennis genomen van het voorstel van het college om vanaf 2017 met een aanbod voor ieder kind te komen waardoor ook kinderen van kostwinnersgezinnen van de regeling gebruik kunnen maken.
Uit de bestuursrapportage blijkt dat er dit jaar een vrijval van € 180.000,- is. LADA diende een amendement in om een deel van dit geld te gebruiken om het aanbod voor ieder kind per 1 oktober.
Opvallend detail van de raadsvergadering. Deze werd vanwege de verbouwing in het gemeentehuis te Anna Paulowna gehouden in de raadszaal van buurgemeente Medemblik. Het was wel even wennen voor de raadsleden voor het allemaal weer soepeltjes verliep.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs