Landgoed Hoenderdaell genomineerd voor Zoosite Award

Anna Paulowna – De ZooSite Awards 2016 zijn gestart! Van 3 april tot en met 24 april kan er gestemd worden op de negende editie van de ZooSite Awards! In totaal kun je in tien verschillende categorieën je stem uitbrengen, maar je hoeft natuurlijk niet op iedere categorie te stemmen. Per huishouden kan er 2x gestemd worden.
Landgoed Hoenderdaell is maar liefst in drie categorieën genomineerd. Zo maken zij kans op de titel mooiste dierentuin, leukste geboorte, de twee schattige bruine beren die in 2015 zijn geboren en door het koppeltje Oranjahalscasuarissen zijn zij ook genomineerd in de categorie leukste aanwinst.
Stemmen doet u hier..

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs