2°C | Amsterdam

Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell is het ‘leukste uitje’ van Noord-Holland.

Anna Paulowna – De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend gemaakt door de ANWB en een jaar lang mag Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna zich het ‘Leukste uitje’ van Noord-Holland noemen.
De Leden van de ANWB konden door te stemmen hun voorkeuze duidelijjk maken, bij het stemmen is er uitgegaan van 5 criteria te weten:

  1. personeel
  2. prijs/kwaliteit
  3. aanbod
  4. sfeer
  5. faciliteiten

Landgoed Hoenderdaell moest het opnemen tegen een tiental geduchte concurrenten, zoals het in Enkhuizen gevestigde Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum, het Dorus Rijkers museum in Den Helder, het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam, de Klimduin in Schoorl, het in Oud Valkeveen gevestigde Speelpark Oud Valkeveen, het Linnaeushof in Bennebroek en Ecomare op Texel.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.