Landgoed Hoenderdaell is het ‘leukste uitje’ van Noord-Holland.

Anna Paulowna – De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend gemaakt door de ANWB en een jaar lang mag Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna zich het ‘Leukste uitje’ van Noord-Holland noemen.
De Leden van de ANWB konden door te stemmen hun voorkeuze duidelijjk maken, bij het stemmen is er uitgegaan van 5 criteria te weten:

  1. personeel
  2. prijs/kwaliteit
  3. aanbod
  4. sfeer
  5. faciliteiten

Landgoed Hoenderdaell moest het opnemen tegen een tiental geduchte concurrenten, zoals het in Enkhuizen gevestigde Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum, het Dorus Rijkers museum in Den Helder, het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam, de Klimduin in Schoorl, het in Oud Valkeveen gevestigde Speelpark Oud Valkeveen, het Linnaeushof in Bennebroek en Ecomare op Texel.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs