Laura Schilder en Ron Tromp bij Culturele Raad Wieringermeer

Wieringerwerf – Zaterdag 23 april organiseert de Culturele Raad Wieringermeer het laatste optreden van het seizoen om in september weer met een nieuwe serie te starten.Het gaat een swingende finale worden met zangeres Laura Schilder.Bij de ingebruikname van de Theaterzaal in september 2014 verzorgde Laura een avondvullend optreden.De vele aanwezigen genoten van haar mooie stem, haar pianospel en de prachtige liedjes die ze vertolkte.
Nu, bijna twee jaar later, komt Laura Schilder terug in de Cultuurschuur en laat zich vergezellen door pianist/drummer Ron Tromp.Beiden hebben veel ervaring in het muzikale circuit met pianoduo’s en andere muziekprojecten.Laura, oorspronkelijk afkomstig uit ’t Zand, is net als haar broers opgegroeid met muziek.Haar repertoire is heel breed en varieert van pop, funky, jazz, blues naar gevoelige luisterliedjes.De muzikaal getalenteerde Ron Tromp, ooit jaren verbonden aan de band “Cheers”, zal de show met Laura compleet maken.Een avond voor de liefhebbers van aanstekelijke, herkenbare nummers en een laatste gelegenheid om elkaar voor de zomerstop nog eens te ontmoeten!
Zaterdag 23 april is het concert bij te wonen in de Cultuurschuur te Wieringerwerf, Loggersplein 1.Aanvang 20.00 uur, entree € 10,00.Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl, telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781 of voor aanvang aan de zaal.
Informatie en foto’s rond de optredens bij de Culturele Raad Wieringermeer zijn te vinden op de website: www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs