2°C | Amsterdam

Laura Schilder en Ron Tromp bij Culturele Raad Wieringermeer

Wieringerwerf – Zaterdag 23 april organiseert de Culturele Raad Wieringermeer het laatste optreden van het seizoen om in september weer met een nieuwe serie te starten.Het gaat een swingende finale worden met zangeres Laura Schilder.Bij de ingebruikname van de Theaterzaal in september 2014 verzorgde Laura een avondvullend optreden.De vele aanwezigen genoten van haar mooie stem, haar pianospel en de prachtige liedjes die ze vertolkte.
Nu, bijna twee jaar later, komt Laura Schilder terug in de Cultuurschuur en laat zich vergezellen door pianist/drummer Ron Tromp.Beiden hebben veel ervaring in het muzikale circuit met pianoduo’s en andere muziekprojecten.Laura, oorspronkelijk afkomstig uit ’t Zand, is net als haar broers opgegroeid met muziek.Haar repertoire is heel breed en varieert van pop, funky, jazz, blues naar gevoelige luisterliedjes.De muzikaal getalenteerde Ron Tromp, ooit jaren verbonden aan de band “Cheers”, zal de show met Laura compleet maken.Een avond voor de liefhebbers van aanstekelijke, herkenbare nummers en een laatste gelegenheid om elkaar voor de zomerstop nog eens te ontmoeten!
Zaterdag 23 april is het concert bij te wonen in de Cultuurschuur te Wieringerwerf, Loggersplein 1.Aanvang 20.00 uur, entree € 10,00.Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden via [email protected], telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781 of voor aanvang aan de zaal.
Informatie en foto’s rond de optredens bij de Culturele Raad Wieringermeer zijn te vinden op de website: www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.