Leerlingen basisschool Op Avontuur rennen 1610 euro bijelkaar voor het goede doel

KOLHORN – Tijdens de Koningsspelen heeft OBS Op Avontuur een sponsorloop georganiseerd. De helft van de opbrengst is voor een goed doel. Dit jaar is Schoolhulpgroep Togo als goed doel uitgekozen door de school. De vader van juf Ingeborg zit namelijk in het bestuur van deze stichting. 
Schoolhulpgroep Togo zamelt geld in om een schoolgebouw te bouwen in Lomé, de hoofdstad van Togo. Op dit moment staan er 3 lokalen en de school heeft nog 3 lokalen en een toilet nodig. Twee bestuursleden gaan deze zomer naar Togo om de voortgang van het project te zien.
De andere helft van de opbrengst is om spelmateriaal aan te schaffen voor bij de methode VierKeerWijzer die de school gebruikt om wereldoriëntatie te geven volgens de principes van meervoudige intelligentie (Knaps). De leerlingen hebben vooraf sponsoren gevraagd en hebben fanatiek hun rondes gelopen op het sportveld.
Op donderdag 19 mei kwamen voorzitter Herman Vries, secretaris Annerieke Wilson-Schmalz en bestuurslid Nicolas Wilson naar Kolhorn om bij OBS Op Avontuur de cheque in ontvangst te nemen. Nicolas en Annerieke waren voor deze gelegenheid in traditioneel Afrikaanse klederdracht gekomen.
Zij ontvingen uit handen van 2 leerlingen en directeur Marjan Hartog-Feddema een symbolische cheque. Zij waren zeer verrast toen zij mochten onthullen dat er een bedrag van € 1610,00 aan de stichting werd geschonken.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs