2°C | Amsterdam

Leren snoekvissen in Breezand tijdens de snoekvisinstructiedag

BREEZAND – Regio N-H van de Snoekstudiegroep Nederland – België houdt met Hengelsportvereniging Den Helder en Café De dors(t)vlegel zaterdag 29 oktober een snoekinstructiedag voor jeugd van acht tot vijftien jaar.

Verzamelen is om 11.00 uur bij Café De dors(t)vlegel aan Zandvaart 55 in Breezand. Van 11.15 tot 12.00 uur is een presentatie over vissen op snoek en hoe verantwoord met een snoek om te gaan. Daarna worden de hengelspullen van de deelnemers nagekeken en zonodig verbeterd.
Rond 12.30 uur gaan vijf jeugdvissers per groep onder begeleiding de polder in om snoek te vangen. Om 15.30 uur wordt iedereen weer terug verwacht in De Dors(t)vlegel voor de prijsuitreiking. Deelnemers die ouder dan 14 jaar zijn, dienen in het bezit te zijn van een VISpas 2016.
Medewerking van ouders/begeleiders wordt op prijs gesteld. Het aantal deelnemers is vastgesteld op twintig kinderen. Opgeven kan bij Edgar Snoek, via e-mail: [email protected] of tel. 0223-533035.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.