Lezing Breezand over watersnood van 1916

Breezand – Jacques Laureys geeft zondag 28 februari om 14.00 uur in museum Oud Anna Paulowna aan Zandvaart 5 in Breezand een lezing over de watersnood van 1916. Tijdens de lezing laat hij beelden en film zien.
Jacques Laureys is de schrijver van het boek Vergeten water, over de watersnood van 1916. Men kan ook nog de expositie van de watersnood bezichtigen met vele foto’s gemaakt door de fotograaf Piet Jonker. De toegangsprijs is € 5,- inclusief koffie of thee.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs