2°C | Amsterdam

Liefde Half om Half door toneelvereniging Ons Toneel Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Toneelvereniging Ons Toneel uit Anna Paulowna speelt vrijdag 17 en zaterdag 18 juni om 20.00 uur het toneelstuk Liefde Half om Half van Alan Ayckbourn in de zaal van Het Wapen van Holland.
In Liefde Half om Half plaatst Ayckbourn drie totaal verschillende echtparen op het toneel, die tegen wil en dank met elkaar in contact komen. Het stuk speelt zich af in twee verschillende huiskamers, bij Frank en Fiona en bij Bob en Tessa. Er is in beide relaties sprake van enige sleet en er is iets gebeurd met mogelijk grote gevolgen voor alle vier. Vanaf de opening ontpopt zich een opeenstapeling van flaters, leugentjes en versprekingen, die de verwarring alleen maar groter maken.
Ons Toneel heeft dit jaar een nieuwe cast met (oud)bekende en debuterende spelers: Gauke Luik, Mirjam Winter, Sanne Koopman, Rogier van ’t Veer, Jessica Maters en Kim van der Stoop. De regie is in handen van Corinne Timmer met assistentie van Sandra Huyg.
Kaarten zijn online te bestellen à € 7,50 via [email protected] of vanaf 3 juni bij de voorverkoopadressen Keurslager Niek Kramer en Expert Breezand.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.