Liefde Half om Half door toneelvereniging Ons Toneel Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Toneelvereniging Ons Toneel uit Anna Paulowna speelt vrijdag 17 en zaterdag 18 juni om 20.00 uur het toneelstuk Liefde Half om Half van Alan Ayckbourn in de zaal van Het Wapen van Holland.
In Liefde Half om Half plaatst Ayckbourn drie totaal verschillende echtparen op het toneel, die tegen wil en dank met elkaar in contact komen. Het stuk speelt zich af in twee verschillende huiskamers, bij Frank en Fiona en bij Bob en Tessa. Er is in beide relaties sprake van enige sleet en er is iets gebeurd met mogelijk grote gevolgen voor alle vier. Vanaf de opening ontpopt zich een opeenstapeling van flaters, leugentjes en versprekingen, die de verwarring alleen maar groter maken.
Ons Toneel heeft dit jaar een nieuwe cast met (oud)bekende en debuterende spelers: Gauke Luik, Mirjam Winter, Sanne Koopman, Rogier van ’t Veer, Jessica Maters en Kim van der Stoop. De regie is in handen van Corinne Timmer met assistentie van Sandra Huyg.
Kaarten zijn online te bestellen à € 7,50 via onstoneel@gmail.com of vanaf 3 juni bij de voorverkoopadressen Keurslager Niek Kramer en Expert Breezand.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs