Lokale politieke partij LADA heeft nieuw bestuur..

HOLLANDS KROON – Maandag 19 September 2016 is er bij LADA (Hollands Kroon) weer een nieuw bestuur aangesteld. Het zag er even naar uit dat door alle perikelen binnen de partij het aanstellen en benoemen van alle nieuwe bestuurders nog even op zich zou laten wachten. Maar we mogen met trots onszelf presenteren!

  • Voorzitter: dhr. M. Juffermans (Breezand).
  • Secretaris: dhr. J. Witte (Anna Paulowna).
  • Penningmeester: mevr. L. Grooten (Slootdorp)
  • Algemene Zaken: dhr. M. de Geus (Nieuwe Niedorp)

Nu hebben we weer bemanning om een koers uit te zetten en op te stevenen richting de verkiezingen. Wij zullen er als bestuur alles aan doen samen met onze leden om te zorgen dat waar LADA altijd voor heeft gestaan, weer met trots gepresenteerd kan worden!! (Namelijk: LOKAAL ALTERNATIEF DEMOCRATIE ANDERS!!) Wij willen laten zien dat LADA nog steeds even betrouwbaar is en luistert naar haar kiezers!
Want LADA is er voor iedere inwoner van Hollands Kroon!

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs