Lynn Klesser en Lisanne Bakker zijn de beste beachhandbalster van Europa

SCHAGERBRUG – De handbalsters Lisanne Bakker uit Schagerbrug en de Veldtemse Lynn Klessser hebben dit weekend met de U16 Beachhandbalsters de Europese titel Beachhandbal in de wacht weten te slepen. 
De winst in de uiterst spannende finale kwam op een wel hele bijzondere sensationele wijze tot stand, Lisanne Baker doelvrouw van het Nederlands-team gooide bij de gelijke stand 18 – 18 in de laatste seconde vanaf de eigen helft de bal in de goal waardoor de Oranjes U16  met een 20 – 18 overwinning op het favoriete Spanje de titel in de wacht wist te slepen.
Oranje U16 werd zo de Europees kampioen Beach Handball 2016 in het Portugese Nazaré

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs