2°C | Amsterdam

Maedilon/VZV pakt met drie teams de Nationale-Beachhandbalbeker


‘T VELD – VZV beleefde een unieke prestatie dit weekend op het NK Beach handbal in Biddinghuizen. Maar liefst alle drie de  teams van Maedilon/VZV pakten de Nationale titel. De A1, B1 en C1 Junioren.
De VZV superkeeper Iris Hoekenga zelfs met de A en de B junioren, en gingen op de platte kar van Boer Tom vanaf Sportpark De Kogge een rondrit door ’t Veld en Zijdewind.
De Junioren B1 veroverde de titel zaterdag daar er drie VZV speelster zondag in de selectie van het Nederlands team naar het WK Beachhandbal gingen vertrekken.
Update: Hier volgt nog een aanvulling op de NK Beachhandbal van  afgelopen zondag: C 1 speelster Lisa Vlug speelde bij zowel de C 1, B 1, en A 1 en heeft dus 3 gouden medailles in ontvangst mogen nemen. Britt Stammes speelde bij de B 1 en  A 1 en Nikita Smit Keepte in B 1 en C 1 en hebben dus net als keepster Iris Hoekenga 2 gouden medailles gewonnen dit weekend.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.