Maedilon/VZV pakt met drie teams de Nationale-Beachhandbalbeker


‘T VELD – VZV beleefde een unieke prestatie dit weekend op het NK Beach handbal in Biddinghuizen. Maar liefst alle drie de  teams van Maedilon/VZV pakten de Nationale titel. De A1, B1 en C1 Junioren.
De VZV superkeeper Iris Hoekenga zelfs met de A en de B junioren, en gingen op de platte kar van Boer Tom vanaf Sportpark De Kogge een rondrit door ’t Veld en Zijdewind.
De Junioren B1 veroverde de titel zaterdag daar er drie VZV speelster zondag in de selectie van het Nederlands team naar het WK Beachhandbal gingen vertrekken.
Update: Hier volgt nog een aanvulling op de NK Beachhandbal van  afgelopen zondag: C 1 speelster Lisa Vlug speelde bij zowel de C 1, B 1, en A 1 en heeft dus 3 gouden medailles in ontvangst mogen nemen. Britt Stammes speelde bij de B 1 en  A 1 en Nikita Smit Keepte in B 1 en C 1 en hebben dus net als keepster Iris Hoekenga 2 gouden medailles gewonnen dit weekend.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs